Boendealternativ

Som arrangörer är vi mycket nöjda över att kunna presentera en förmånlig överenskommelse med Scandic­hotellen framtagen särskilt för lägret. Överens­kommelsen innehåller två hotell­alternativ:

På Scandic Europa kommer de inbjudna instruktörerna att bo. Scandic Backadal är ett billigare alternativ.

Oavsett hotellalternativ är det bara cirka 15 minuters resväg till tränings­anläggningen. Här nedan kan ni se en översikt över rums­alternativ, priser och boknings­förfarande.

Scandic Europa

Du bokar själv ditt rum genom att gå in på www.scandichotels.se/europa och uppge boknings­kod BAIK290514

Scandic Backadal

Du bokar själv ditt rum genom att gå in på www.scandichotels.se/backadal och uppge boknings­kod BAIK290514

Vandrarhem

Prismässigt är det oerhört svårt att matcha de billigaste alternativen på Scandic Backadal, där det dessutom ingår frukost. Vill man ändå leta finns här en länk till Göteborgs vandrar­hem: http://www.vandrarhemgoteborg.se

Dojoalternativ

För den som vill bo riktigt billigt erbjuds sovplats i följande lokaler (för kontaktuppgifter och kartor se Kontakt sidan).

För detta betalar du på plats en avgift om 50kr per person och natt. I alla lokaler finns kök med möjligheter att förvara mat, fixa egen frukost mm.

Information on transportsätt, parkeringsplatser, mm kommer att finnas tillgänglig här och på plats vid registreringen.

Obs! Det går inte längre att boka plats på någon dojo online, kom till oss på sekretariatet och fråga om du har inte hunnit boka det, det finns några få platser till.